Kernpunten en passie

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring van ons team. Ons doel is om u de hoogste kwaliteit te leveren gecombineerd met persoonlijke aandacht. Dit zijn de twee kernpunten die voor ons sturend zijn: kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Onze passie is om mensen weer het gevoel te geven dat zij ongeremd kunnen lachen.

In onze praktijk staat u centraal. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. Geen vraag is bij ons te veel, want wij hechten veel waarde aan een goede service.

Historie

In 2004 heeft tandarts Birdja de toenmalige praktijk overgenomen en gemoderniseerd. 8 jaar later, in 2012, kwam tandarts Kasi het team versterken en er ontstond behoefte aan verdere modernisering en uitbreiding. Dit werd gerealiseerd in oktober 2014, toen de deuren van een volledig nieuwe praktijkruimte werden geopend aan de Mathenesserlaan 283, enkele deuren verder van de oorspronkelijke lokatie. De praktijk groeide hierna verder uit tot de moderne groepspraktijk die het nu is. Er staan geen commerciële bedrijven achter de praktijk en het management wordt geleid door tandartsen met passie en hart voor het vak. Hierdoor staat kwalitatief hoogwaardige zorg altijd op de eerste plaats.

Wilt u meer weten over de praktijk? U leest er meer over op deze pagina’s: